SEO în general

8 lucruri importante in SEO (+ sfaturi de la 4 experti)

-- Scris de

Video SEO pentru Whiteboard Friday

Joi, 12 decembrie, am susținut cea de-a doua prezentare SEO in cadrul evenimentului Lumea SEO PPC, ediția #86. Am ales de această dată să vorbesc despre câteva lucruri legate de SEO care sunt deseori omise sau sunt folosite în mică măsură, deși pot avea un impact important.

Pe lângă acestea, am reușit să iau legătura cu patru experți influenți din domeniul nostru care mi-au oferit câteva opinii și sugestii pe tema prezentării. Aceștia sunt Rand Fishkin, Will Critchlow, Ian Lurie și Wil Reynolds.

Citește în continuare…

Link Building

12 metode pentru a găsi adrese de email valide

-- Scris de

3vl5qp

Mulți dintre noi știm de sintagma “content is king“, care stă la baza practicilor de link building și content marketing. Însă, o dată ce am realizat un astfel de conținut, ne confruntăm cu unul din cele mai competitive aspecte ale unei campanii SEO: promovarea materialului pentru obținerea link-urilor organice și a semnalelor sociale.

Una din cele mai eficiente metode de promovare este outreach-ul manual, care a capătat o reputație proastă ca fiind o practică aproape deloc scalabilă și nu prea eficientă, din cauza faptului că nu poate fi automatizată. Am realizat acest articol în jurul celui mai frecvent task întâlnit în outreach-ul manual: găsirea adreselor de email.

Citește în continuare…

Technical SEO

Hacked SEO: Ce poți să faci în cazul unui atac?

-- Scris de

hack_warn

Cel mai neplăcut moment în viața unui webmaster este când cineva încearcă (și reușeste) să îi compromită websiteul pentru a fura trafic, proprietate intelectuală sau pentru a infecta cu viruși vizitatorii și a promova, prin spamming, alte siteuri.

Deși Google continuă lupta anti-spam printr-o serie importantă de updateuri și algoritmi (cum este Penguin), atacurile informatice rămân practici uzuale de black hat care afectează rankingurile și traficul siteurilor.

Citește în continuare…