Cine suntem?

Vertify este o agenție de search marketing specializată în servicii de audit tehnic SEO, analize de nișă, strategii de content marketing, online PR și optimizare pentru motoarele de căutare, cu rezultate în creșterea traficului organic. Cu o experiență de aproape zece ani în SEO și PR digital, am devenit un departament specializat în tehnici și strategii avansate de optimizare și promovare prin campanii inbound, care îți vor ajuta businessul să se dezvolte online și să fie competitiv.

 

Ce putem face?

Echipa noastră poate implementa:

 

Cu cine lucrăm?

  • Magazine online B2C care vor să își regăsească website-ul în primele rezultate, interesate să crească șansele de a primi trafic de calitate.
  • Businessuri B2B care doresc să-și amplifice prezența online și să obțină rezultate mai bune prin campanii de earned și owned media.
  • Publisheri interesați de consolidarea și promovarea conținutului, identificarea de trenduri editoriale și extinderea audienței.
  • Noi website-uri care plănuiesc să își facă intrarea pe o nișă și au nevoie de consultanță tehnică, informații și date despre peisajul competitiv pe care îl vor întâmpina.
  • Agenții de marketing care au nevoie de servicii SEO specializate.

 

Fă cunoștință cu fondatorii echipei Vertify!

 

Mihai Aperghis

Founder & SEO specialist
Mihai este specialist SEO, fondator al agenției Vertify. Are experiență de aproape 10 ani în domeniul serviciilor SEO și este specializat în audituri și analize tehnice. Îl puteți urmări pe LinkedIn și Twitter.

 

 

Alexandra Tanasă

Head of Content Marketing
Alexandra și-a început cariera în relații publice și advertising în 2007, după care a migrat către online marketing, unde s-a specializat în strategii SEO off-page, outreach, link development și content marketing, integrate în campanii care cresc vizibilitatea în search. O puteți urmări pe LinkedIn și Twitter.