Declaratia de confidentialitate

Declaratia de confidentialitate stabileste modul in care SC Vertify Solutions SRL foloseste si protejeaza orice informatie cu caracter personal pe care o transmiteti catre Vertify de fiecare data cand vizitati site-ul www.vertify.ro, prin abonarea la newsletter-ul Vertify sau completarea formularelor de cerere de oferta.

Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi sunt pentru a va identifica corect atunci cand cand trimitem catre Dvs. newsletter-ul nostru sau o oferta de pret si vor fi folosite in deplin acord cu declaratia prezenta de confidentialitate.

SC Vertify Solutions SRL isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin modificarea periodica a paginii curente. Va recomandam sa vizitati in mod curent pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate.

Vertify va colecta urmatoarele categorii de date personale: nume, prenume si adresa de e-mail. Colectam aceste date pentru a va trimite e-mail-uri cu informatii asupra ultimelor noutati publicate pe website-ul www.vertify.ro si informatii privind realizarea unei oferte de pret pentru serviciile noastre., folosind adresa de e-mail transmisa catre noi.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Vertify Solutions SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate, datele personale colectate de la Dvs. si despre Dvs.

Prin accesarea si citirea prezentei pagini “Politica de confidentialitate” ati luat la cunostinta si intelegeti faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la datele personale, dreptul de interventie asupra datelor personale, dreptul de opozitie asupra folosirii datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date. SC Vertify Solutions SRL va informeaza pe acesta cale ca aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dvs. personale si sa solicitati stergerea totala sau partiala a acestora din baza noastra de date.

Astfel, SC Vertify Solutions SRL poate notifica utilizatorii site-ului www.vertify.ro si clientii Vertify privind ofertele si campaniile curente prin intermediul newsletter-ului periodic, si poate trimite mesaje de felicitare, informari cu caracter promotional, opera sondaje si cercetare de piata asupra serviciilor Vertify, poate transmite cupoane sau alte mesaje speciale si comunicari de marketing.

SC Vertify Solutions SRL nu promoveaza in niciun fel SPAM-ul si orice utilizator al site-ului si newsletter-ului Vertify sau orice client Vertify care a furnizat explicit adresa sa de e-mail catre SC Vertify Solutions SRL, poate opta oricand pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele Dvs. cu caracter personal pot fi furnizate si altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza conform legii si in mod special ca aceste date sunt pastrate in deplina siguranta si ca furnizarea acestor date personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, servicii de e-mail marketing sau furnizori de alte servicii sau alte companii cu care vom derula programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor Vertify.

Datele Dvs. cu caracter personal pot fi furnizate la cererea expresa, in limita si baza prevederilor legale urmatoarelor instante abilitate: Politiei Romane, Instantele judecatoresti abilitate, Parchetului sau altor organe abilitate ale statului, doar in baza si in limitele prevederilor legale.

Restrictionarea datelor personale

Puteti restrictiona oricand folosirea datelor Dvs. personale de fiecare data cand primiti newsletter-ul Vertify accesand link-ul de dezabonare aflat la finalul fiecarui mesaj livrat catre adresa Dvs. de e-mail.

Dezabonarea se produce la cateva secunde dupa ce a fost apasat/accesat link-ul de dezabonare si nu vor mai fi trimise alte email-uri catre utilizatorii care au ales sa nu mai primeasca informatia in cauza, decat daca acestia aleg sa se aboneze din nou la newsletter sau pe alta cale.

Confidentialitate si garantii

Orice date cu caracter personal precum: numele sau adresa de e-mail a Dvs. pe care le transmiteti pe site prin intermediul formularului de cerere de oferta, inscrierea la newsletter sau prin orice alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania.

Totodata, va informam pe aceasta cale ca aveti dreptul sa solicitati informatii la cerere din partea SC Vertify Solutions SRL pentru a afla daca datele Dvs. sunt sau nu prelucrate sau sa solicitati stergerea sau sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal, in conformitate cu Legea 677/2001. SC Vertify Solutions SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra datelor personale transmise de Dvs. catre SC Vertify Solutions SRL.

Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti catre noi, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Va rugam sa luati la cunostinta ca intreg continutul acestui site sau al newsletter-ului pe care il primiti la adresa Dvs. de mail poate fi modificat si va este oferit “in consecinta” fara a se oferi nicio garantie in niciun sens.

Exonerarea de raspundere

Utilizarea si accesarea mesajului primit la adresa Dvs. de mail sau accesarea site-ului www.vertify.ro se face in totalitate pe raspunderea utilizatorului, iar SC Vertify Solutions SRL, angajatii si conducerea SC Vertify Solutions SRL, agentiile, colaboratorii, dezvoltatorii web sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea newsletter-ului sau site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea newsletter-ului si site-ului www.vertify.ro sau a continutului acestora.

SC Vertify Solutions SRL nu isi asuma nicio dauna sau pagube provocate de virusi ce ar putea sa infecteze computerul utilizatorului sau alte bunuri in urma accesarii si/sau utilizarii acestui site sau al newsletter-ului sau in urma descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video, audio sau fisiere de orice fel de pe site-ul www.vertify.ro sau accesand newsletter-ul trimis de noi la adresa Dvs. de e-mail.